Καλώς Ορίσατε
 

Βρισκόμαστε στο Β.Α Αιγαίο .Η Λέσβος το τρίτο νησί σε έκταση .Στο καταπράσινο νησί με τις όμορφες παραλίες όπου σβήνουν το πεύκο και η ελιά. Το ονειρεμένο νησί του Αρίωνα και της Σαπφούς, του Οδυσσέα Ελύτη, του Μυριβήλη και του Αργύρη Εφταλιώτη. Η Μήθυμνα από τις αρχαιότερες πόλεις τις Λέσβου κτισμένη σ΄ ένα λοφίσκο που καταλήγει στη καταγάλανη θάλασσα. Στη κορυφή του λόφου δεσπόζει το Βενετσιάνικο κάστρο σαν κορώνα του παραδοσιακού οικισμού.

Τα ενοικιαζόμενα Δωμάτια-Διαμερίσματα GREENGARDEN μια οικογενειακή επιχείρηση βρίσκονται στις παρυφές του παραδοσιακού οικισμού,κτισμένο μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο συνδυάζοντας το φως και το χρώμα. Χαρίζουν στους επισκέπτες μια άνετη διαμονή  με θέα τον Μόλυβο(Μήθυμνα) όπως δεν τον έχουν ξαναδεί με αποκορύφωμα το φωταγωγημένο κάστρο που προδίδει την απαράμιλλη ιστορική διαδρομή του χωριού.

 

Τα Διαμερίσματα διαθέτουν:

  • Διαμερίσματα με εμβαδό 40 τ.μ.
    Κλιματισμό και θέρμανση σ΄ όλους τους χώρους.

  • Η κρεβατοκάμαρα σε ξεχωριστό χώρο με δυο κρεβάτια πλήρως εξοπλισμένη.

  • Μπάνιο με παροχή συνεχούς ζεστού νερού.

  • Κουζίνα –Τραπεζαρία--Καθιστικό  σ’ ένα ενιαίο ξεχωριστό χώρο πλήρως εξοπλισμένο εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες μια άνετη διαμονή.

  • Στον ευρύχωρο ,άνετο χώρο τους μπορούν να φιλοξενηθούν 2-4 άτομα.

Τα Studio's διαθέτουν:

  • Όλα  τα Studios είναι ευρύχωρα εμβαδού  20 τ.μ το καθένα σχεδιασμένο κατάλληλα προσφέροντας στον επισκέπτη μια ξεχωριστή εμπειρία. Διαθέτουν  δυο κρεβάτια –ατομικό λουτρό – κουζινάκι –ψυγείο- καφετιέρα-βραστήρα-πλήρη εξοπλισμό μαγειρικών σκευών.

   
  
 
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα φρούτα και τα κηπευτικά εποχής δωρεάν από τον κήπο μας.
 

Sponsored by www.lesvos.de